Alkotócsomagjainkon kívül, melyeknek árait megtalálod a honlapon, további szolgáltatásokat is kínálunk Neked. Ezen az oldalon ezekről olvashatsz.

Kézműves Foglalkozások 

Vállalunk kézműves foglalkozásokat iskolákban, táborokban vagy akár felsőfokú tanintézményekben is. Az egyéni foglalkozástól kezdve az osztályszintű csoportfoglalkozásokig tartunk egyszeri vagy akár több alkalmas kézműves foglalkozásokat is.  Mivel minden csoport és minden iskola egyedi így az árakat sem tudjuk beskatujázni. Minden alkalommal egyedi árajánlatot készítünk és a megállapodás után megtartjuk a foglalkozást. 

Csapatépítő Tréningek

Szívesen megyünk cégekhez csapatépítő tréninget tartani. Ez egy körülbelül fél napos program melynek során a csapat tagjainak összedolgoznak és végül közösen állítanak össze egy nagyobb Alu-Go makettet amelyet megtarthatnak. Ez a makett jelképezi a csapatuk egységét és a közös munka gyümölcsét. 

Bérelhető makettek

Meglévő makettjeink bérbe vehetőek 1-től 30 napig terjedő időintervallumban. Akár rendelésre is készítünk maketteket. A bérleti díj kiszabásánál számít a tárgy ára, és az odaszállításának a díja is, valamint az az idő ameddig bérelni szeretnéd azt.


Bármelyik szolgáltatásunkat szeretnéd igénybe venni az alkotócsomag rendelésen kívül, fel kell venned velünk a kapcsolatot telefonon vagy üzenetben. 

Elérhetőségeink: 
Tel.: Hamarosan
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Üzenetet írok

 

© 1993 - 2017 Alu-Go. Minden jog fenntartva. Készítette: MYLIFEFACTORY

A jobb böngészési élmény érdekében oldalunkon cookie-kat használunk a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.