Terveinkben szerepelnek rövid és hosszútávú célok is. Igyekszünk tartani a tempót az egyre gyorsabban fejlődő online világgal, hogy kielégíthessünk minden igényt a megrendelőink számára. Ahogy most ez a honlapunk is megújult, úgy a termékeink és szolgáltatásaink listája is folyamatosan bővül. Az idén már nem csak egyszerű alapcsomagot tudsz rendelni tőlünk. de kész maketteket és különböző szolgáltatásokat is. 

Rövid távú céljaink között szerepel, hogy a lehető legtöbb emberhez, gyermekhez eljussunk és minél többekkel ismertessük meg az Alu-Go technikát. 

Hosszú távú céljaink már nagyra törőbbek. Idővel szeretnénk játékboltokban megjelenni, saját márkaboltot nyitni és később saját interaktív múzeumot üzemeltetni az Alu-Go székházban.  Ebben a székházban lesz majd a saját csomagoló központunk, kézműves foglalkozásokat tartunk majd itt és anyagismereti valamint környezetvédelmi előadásokat. 

Fontosnak tartjuk a környezet védelmét, hiszen az Alu-Go Technika is alapvetően az újrahasznosításra épül. Éppen ezért igyekszünk a termékeink összeállítását is egyre környezettudatosabban véghez vinni. Persze ez nem megy egyik pillanatról a másikra, de mindent megteszünk a céljaink érdekében.  

Legfelkapottabb termékek:

36 000,00 HUF /db 5db-os Alapcsomag aluA5
3 db van raktáron
148 000,00 HUF /db 20db-os Alapcsomag aluA20
1 item in stock
8 000,00 HUF /db Alapcsomag aluA1
9 db van raktáron
© 1993 - 2017 Alu-Go. Minden jog fenntartva. Készítette: MYLIFEFACTORY

A jobb böngészési élmény érdekében oldalunkon cookie-kat használunk a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.